iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone X Arka Cam Değişimi

iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone X arka Cam Değişimi FixPoint mağazalarında...

iPhone 8 iPhone 8 Plus ve iPhone X orijinal arka cam değişimi aynı gün içinde teslimat avantajı ve 6 aylık parça garantisi ile tüm FixPoint mağazalarında sizleri bekliyor...

iPhone 8 arka cam değişimi ya da diğer bir deyişle iPhone 8 arka kapak değişimi cihazınızı servise bırakıp günlerce beklemenize gerek kalmadan aynı gün içinde teslim alabileceğiniz şekilde deneyimli ve alanında uzman FixPoint servis teknisyenleri tarafından yapılmaktadır.


Cihazınızı yere düşürdünüz ve arka camı kırıldı ise eski görünümüne nasıl kavuşacağını mı düşünüyorsunuz? Üzülmeyin. FixPoint güvencesi ile iPhone 8 ve iPhone 8 Plus arka cam değişim programı başladı. Üstelik nakit ödemelerde % 10 indirim ve 6 ay parça garantisi ile. Cihazınızın eski görünüme kavuşması için günlerce beklemenize de gerek yok. Size en yakın FixPoint Apple Servis mağazasına uğrayıp cihazınızı servis işlemi için bıraktıktan sonra servis yoğunluğu sırasına göre saatler hatta dakikalar içinde bile teslim alabilirsiniz. Dilerseniz bizi hemen şimdi 0 224 222 35 62 no'lu telefonumuzdan arayabilir, web sitemizin iletişim bölümünden iletişim formunu doldurabilir  ya da 0545 456 6498 no'lu WhatsApp Apple Servis müşteri hizmetleri hattımıza iPhone X iPhone 8 ya da iPhone 8 Plus arka cam değişimi konusu ile ilgili mesaj atabilir ve canlı konuşabilirsiniz. Telefondaki müşteri temsilcisi arkadaşlarımız size telefonunuzun servis durumu ile ilgili bilgilendirme yapacaklardır. 


Bunlara da göz atabilirsiniz!...

Hepimizin bildiği gibi Apple iPhone 8 modelinden sonra iPhone'un 10. yılına itibaren cihaz isimleri sıralamasında alfasayısal sıralamanın dışına çıktı ve iPhone 9 modelini beklerken bizleri iPhone X ile tanıştırmış oldu. İsim değişikliğinin yanı sıra görsel tasarımlarda da köklü değişiklikler yapan Apple bir önceki nesil iPhone'dan ekran kasa oranı olarak bakıldığında bu özelliği ilk bakışta en çok öne çıkan tasarımsal bir yenilik oldu. iPhone X'in ön tarafına baktığımızda home butonunun tarih olduğunu gördük ve kamera çentiği hariç ön panelin tamamen ekrandan oluştuğuna şahit olduk. Arka kısmına baktığımızda ise iPhone 8 modelinde olduğu gibi iPhone X modelinde de arka kısmın diğer eski nesil iPhonelardan farklı olarak cam kapaktan oluştuğunu gördük. Arka kısım iPhone 7 ve önceki nesil iPhonelarda alüminyum kasadan oluşmaktaydı. iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modelinde arka kapağın kasadan ayrı bir şekilde cam tabakadan oluşması bildiğiniz gibi cihazın kablosuz şarj olması için düşünülmüş. Bu durum cihaza aynı zamanda farklı bir şıklık da katmış. Hal böyle olunca bu cihazları elimizde tutarken bundan böyle daha dikkatli tutmamız ve kullanmamız gerekecek. Zira eskiden "Telefon yere düşerse bile belki bir ihtimal ekran üstte kalacak şekilde düşer ekran kırılmaz tut ki ekran üstü düştü en fazla ekran kırılır" diye düşünürken şimdi ise arka cam kısmını da düşünmemiz gerekecek. Böyle bir üzücü durumda ise iPhone X arka cam değişimi kaçınılmaz olacaktır elbette.


iPhone, iPad ya da Mac... Cihazının modeli ne olursa olsun bize Apple cihazınız ile ilgili aklınızdaki soru ve soruları sormak için gerek sosyal medya kanallarımızdan gerekse diğer mobil iletişim kanallarımızdan her zaman ulaşabilir ve destek alabilirsiniz. Bizler size yardımcı olmak için telefonlarımızın başında bekliyor olacağız.

Bir başka blog yazımızda görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın...